ソーテル日本学院 Japanese Institute of Sawtelle

Classes

We are now enrolling students for the new school year that begins on August 19, 2017.

Students ages 3 through 18 with any level of Japanese language proficiency are welcome.

Classes are held on Saturdays from 9AM to 12:30 PM at the Japanese Institute of Sawtelle in West Los Angeles, 2110 Corinth Ave, Los Angeles, CA 90025.

Experienced, native-speaker teachers provide quality Japanese language education from pre-K through high school.

We also offer elective classes to target areas for improvement, as well as preparation for the Kanji Proficiency exam, Credit Test (foreign language credit for High school students), AP and SAT subject tests.